Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/a/3/defirmadanktu.be/httpd.www/profiles/panopoly/modules/contrib/search_api/search_api.module on line 1432 Gedichtensoep | Defirmadanktu Skip to main content
gedichtensoep

Gedichtensoep

Het verhalenwinkeltje 'La vie en prose' opende haar (gele) deur in de Krekelberg te Gent. Mooie hebbedingen, kaartjes, boeken en vertelsels in allerlei vormen! Zaterdag 27/1 was defirmadanktu present om gedichtensoep te serveren. Het concept was simpel: kies je favoriet gedicht uit één van de gedichtenbundels. Defirma zoekt de juiste soepletters voor u uit, met het geduld van een letterzetter uit het boekdrukatelier van Plantin-Moretus. Daarna even meekoken met je portie tomatensoep. Wanneer had je ooit al eens de kans om een lekker dampend gedicht op te slurpen?

Avondenlang heb ik soeplettertjes zitten triëren. Gelukkig stak mijn lief een handje toe. Quality time, zo zen samen sorteren... Poëziesoep, een mens moet er wat voor over hebben.

soepletters sorteren

Poëziesoep, u aangeboden door defirmadanktu

Deze dichter zocht naar de juiste woorden; defirmadanktu zocht naar de juiste soepletters.

Delen: